Išči med izdelki

Lesene dekoracije

Izdelano v Sloveniji
Srčki
  • Srčki
  • Krogci
  • Tablice
  • Ostalo
Ugodno
Zapri

Lesen srček za najboljšo ženo

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Ženo No. 1". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček z napisom “Moja BABI”

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Moja BABI". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček za najboljšega brata

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Moj brat, najboljši brat". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

“Za lepši dan” – leseno masivno srce je lepo darilo

5,00 (ddv vključen)
Leseno masivno srce z napisom "Za lepši dan" in glasbenim motivom. Srce ima luknjico za obešanje. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček “Zame si nekaj posebnega”

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Zame si nekaj posebnega". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Rad te imam v več jezikih / lesen srček

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z multi-lingual napisom RAD TE IMAM. Dodajte ga k šopku ali priložite v pismo. Lahko ga na vaš posaben način "nastavite" izbrani osebi. Brez doplačila na voljo kot broška s ščipalko, magnetek, na palčki ali z luknjico.
Izdelek je narejen v Sloveniji, na njem je tudi napis v slovenščini. Naša prednost, ki je nikoli ne boste našli na podobnih cenenih kitajskih izdelkih...
Zapri

Lesen srček s cvetovi češnje

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček s cvetnim motivom. Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Naj DEDI – lesen srček

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Naj dedi". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček s sončnicami

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček s sončnicami. Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Leseno masivno srce “Naj babi na svetu”

5,00 (ddv vključen)
Leseno masivno srce z napisom "Najboljša babi na svetu". Lepa pozornost za vašo babi. Srce ima luknjico za obešanje. Izdelek narejen v Sloveniji.

Ideje za nakup

Morda boste ravno tu našli idejo za vaše darilo

Za vinoljube in gurmane

Vrhunski vinski pripomočki preverjene kakovosti
Zapri

Posoda za hlajenje STATION BOWL FB-80

35,87 (ddv vključen)
Hladilna posoda, izdelana iz akrilnega stekla s kapaciteto do 8 steklenic. Posoda je na voljo brez notranjih pregrad. DIMENZIJE 44,4 x 27,4 x 25,2 cm
Zapri

Posoda za hlajenje za eno steklenico TULIP FB-24

17,02 (ddv vključen)
Hladilna posoda, izdelana iz akrilnega stekla s kapaciteto ene steklenice. BARVA bela, črna, transparentna DIMENZIJE 21 x 21 x 26 cm
Zapri

ZAPIRAČ SLIDE 51-N

4,86 (ddv vključen)
WAF patentiran univerzalni zapirač za vina z BLOCK WAF sistemom zadrži do 6 atm pri penečem vinu s stranskim zapiranjem. Zapiralci za penine WAF so vrhunski vinski pripomoček izdelan v Evropi. Zapiralce z sistemom Block Waf System 6 ATM že več kot desetletje s pridom uporabljajo tudi slovenski vinarji, sommelierji in gostinci. Ponujajo patentirano in v praksi preverjeno kakovost zapiranja penečih in mirnih vin ter izjemno ugodno ceno. Možno jih je opremiti z barvnimi napisi, logotipi, voščili, priložnostnimi grafikami ter omogočajo dopis imena slavljencev, poročnih parov in podobno.
Zapri

Prisrčnica “ABRAHAM”, vse najboljše

9,89 (ddv vključen)
Dekorativna prisrčnica z motivom "ABRAHAM". Darilo za abrahamovce in abrahamovke. Prisrčnica je izdelana iz nerjavečega jekla in ima kapaciteto 9 oz. Dimenzije: 9 x 14 x 2 cm.  
Zapri

Sodi Inox z lesenim podstavkom

103,70143,95 (ddv vključen)
Paket vključuje inox sod, leseno stojalo, inox pipo 1/2” in kromiran čep 5/4”.
Zapri

Posoda s kapaciteto ene steklenice SPADES BUCKET FB-55

14,05 (ddv vključen)
Hladilna posoda za eno steklenico. Na voljo v transparentni in črni izvedbi.
Zapri

Predpasnik “Kje je vino za kuharico”

14,55 (ddv vključen)
Predpasnik z napisom "Kje je vino za kuharico". Priročni predpasniki za oseb, ki kuhajo in spoštujejo kulturo vina. Super darilo za vsako kulinaričo navdušenko.
Vroče
Zapri

Art line relief, grški bog DIONIZ – lepo darilo za ljubitelje umetnosti in vina

28,00 (ddv vključen)
Umetniški relief DIONIZ, ročno srebrno patiniran, pritrjen na leseno podlago iz slovenskega hrasta. Omejena serija Art Line. Avtor originalne predloge je umetnik kipar Mladen Kralj. Darilo s trajno vrednostjo! Relief je pritrjen na leseno podlago velikosti 13 x 13 cm.
Zapri

ZAMAŠEK ZA ZAPIRANJE VACU VIN

7,31 (ddv vključen)
Vacu Vin zamašek se uporablja v kombinaciji z vakuumsko Wine Saver črpalko. Črpalka izvleče zrak iz steklenice, s čimer upočasni proces oksidacije vina. Vino iz odprte stklenice lahko na ta način hranite dlje časa. V pakiranju sta dva zamaška.
Zapri

Hladilna posoda iz linije SHAPE za eno steklenico BUCKET FB-23

12,99 (ddv vključen)
Hladilna posoda iz linije Shape za eno steklenico. BARVA transparentna DIMENZIJE 20 x 20 x 24 cm
krpica-umetnost1
THE OFFECCT STOOLS

Podlaga za miško

Ullamcorper vestibulum a ad sed blandit morbi curabitur ipsum bibendum adipiscing justo molestie eget nec laoreet accumsan adipiscing.

PROPERTIES

Primis
  • Cagittis
  • Parturient convallis (60% magna, 40% natoque)
  • Adipiscing duis
  • Habitant metus
Colour: Ultricies senectus
Dimensions: Hhimeos: 23 cm, Eleifend: 53 cm, Ullorper: 15 cm
Wolutpat: 3.2 kg (vestibulum mus)
Mus nostra: 34,2 cm
Netus dolor: Yes
Facilisi: No
Dignissim: 216364