Prikaz vseh 5 rezultatov

Išči med izdelki
Ugodno
Zapri

Lesen metuljček za 40. rojstni dan

2,44 (ddv vključen)
Metuljček za 40. rojstni dan s stilnim dizajnom. Podarite ga ali z njim dekorirajte darilo. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Mere izdelka: 9,5 cm x 4,5 cm. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesena dekoracija za 40. rojstni dan z zlatotiskom – različne barve

2,56 (ddv vključen)
Lesen krogec za 40. rojstni dan z zlatotiskom. Idealno kot dekoracija, dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom, luknjico ali palčko. Premer krogca je 4,5 cm. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesena dekoracija za okrogle rojstne dneve

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen krogec za 40. rojstni dan. Idealno kot dekoracija, dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom, luknjico ali palčko. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesena dekoracija za okrogle rojstne dneve z zlatotiskom

2,56 (ddv vključen)
Lesen krogec za okrogli rojstni dan z zlatotiskom. Idealno kot dekoracija, dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom, luknjico ali palčko. Premer krogca je 4,5 cm. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Rojstni dan (od 20 do 70 let), oblika poker žetona

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen krogec za rojstni dan v obliki žetona za poker. Idealno kot dekoracija, dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom, luknjico ali palčko. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.