Prikaz vseh 6 rezultatov

Išči med izdelki
Zapri

60. rojstni dan

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen krogec za 60. rojstni dan. Idealno kot dekoracija, dodatek k cvetju ali darilu.Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom, luknjico ali palčko.Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Najboljši letnik, 60 let – lesena dekoracija

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija za 60. rojstni dan - najboljši letnik.Podarite ga kot magnetek ali kot dekoracijo k darilu.Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesen krog za 60. rojstni dan s srčkom

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen krogec za 60. rojstni dan s srčkom. Idealno kot dekoracija, dodatek k cvetju ali darilu.Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom, luknjico ali palčko.Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesena dekoracija za 60. rojstni dan z zlatotiskom – različne barve

2,56 (ddv vključen)
Lesen krogec za 60. rojstni dan z zlatotiskom. Idealno kot dekoracija, dodatek k cvetju ali darilu.Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom, luknjico ali palčko.Premer krogca je 4,5 cm.Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Rojstni dan (od 20 do 70 let), oblika poker žetona

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen krogec za rojstni dan v obliki žetona za poker. Idealno kot dekoracija, dodatek k cvetju ali darilu.Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom, luknjico ali palčko.Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Darilo, primerno za rojstni dan – lesena tablica

2,933,90 (ddv vključen)
Lesena tablica z napisom "Vse najboljše".Izdelek narejen v Sloveniji.