Prikaz vseh 5 rezultatov

Išči med izdelki
Zapri

NAJ ATI – lesen srček

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Naj ati". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Naj ATI na svetu – lesen osemkotnik

3,174,64 (ddv vključen)
Lesena ploščica v obliki osemkotnika z napisom "Naj ATI na svetu". Brezplačno vam jo opremimo z magnetkom ali luknjicami za lažje obešanje. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Naj ati na svetu – lesen srček

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Naj ATI na svetu". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Najboljši ati na svetu, stojalce iz masivnega lesa

4,64 (ddv vključen)
Masivna lesena tablica z napisom "Najboljši ati na svetu". Prisrčno darilce za atija narejeno iz slovenskega naravnega materiala. Mere izdelka: 10 x 10 cm. Brezplačno vam ga opremimo z naslonom. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Najboljši ATI – lesena dekoracija osemkotnik

3,174,64 (ddv vključen)
Lesena ploščica v obliki osemkotnika z napisom "Najboljši ATI". Brezplačno vam jo opremimo z magnetkom, palčko ali luknjicami za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.