Prikazovanje 1–25 od 44 rezultatov

Išči med izdelki
Zapri

Naj BABI na svetu – lesen magnetek

3,174,64 (ddv vključen)
Lesena ploščica v obliki osemkotnika z napisom "Naj BABI na svetu". Brezplačno vam jo opremimo z magnetkom, palčko ali luknjicami za lažje obešanje. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesen ANGEL za sveto birmo v modri ali roza barvi

2,565,00 (ddv vključen)
Lesen angel za sveto birmo v modri ali roza barvi. Podarite ga kot magnetek ali kot dekoracijo k darilu. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

“Veliko mi pomeniš” lesena dekoracija / magnetek (več možnosti)

2,563,17 (ddv vključen)
Lesene dekoracije z različnimi motivi in napisom "Veliko mi pomeniš". Na voljo kot magnetek ali kot dekoracija k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Čira čara, naj te čas nikoli ne postara – lesena dekoracija

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija z napisom "Čira čara, naj te čas nikoli ne postara". Podarite ga kot magnetek ali kot dekoracijo k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesen ANGEL za sveto obhajilo v roza ali modri barvi

2,565,00 (ddv vključen)
Lesen angel za sveto obhajilo v roza ali modri barvi. Podarite ga kot magnetek ali kot dekoracijo k darilu. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesen magnetek / dekoracija z lepo mislijo (več možnosti)

2,563,17 (ddv vključen)
Lesene dekoracije z različnimi motivi in lepimi mislimi (Ljubezen & sreča sta sopotnika dva, veliko res lepih je zate želja; Vedi, da nekdo ima te srčno rad; Dan z nasmehom je lepši; Rad te imam). Podarite jo kot magnetek ali kot dekoracijo k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesen magnetek z lepo mislijo (več možnosti)

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija s krasnim motivom sončnega zahoda na morju in lepimi mislimi (Uživaj življenje, Uresniči sanje, Živi svoje sanje, Naredi si življenje prijetno). Podarite jo kot magnetek ali kot dekoracijo k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesena dekoracija “ZATE” (več možnosti)

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija z napisom "Zate" in "Samo zate". Lepa dekoracija k darilu ali šopku rož. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesena dekoracija / magnetek “V mislih s teboj” (več možnosti)

2,563,17 (ddv vključen)
Lesene dekoracije z različnimi motivi in napisom "V mislih s teboj". Na voljo kot magnetek ali kot dekoracija k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesena dekoracija z voščilom

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija z voščilom in cvetnim motivom. Prisrčen dodatek k darilu. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesena dekoracija za ABRAHAMOVCE in ABRAHAMOVKE – najboljši letnik

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija za 50. rojstni dan - za ABRAHAMOVCE in ABRAHAMOVKE. Dekoracija k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesena dekoracija za CARJE in GENIJE

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija z različnimi napisi v dveh velikostih. Ti si CAR, ti si GENIJ, ti si GENIALNA! Podarite ga kot magnetek ali kot dekoracijo k darilu. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesena dekoracija za DEDKA (več možnosti)

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija z napisom DEDI in MOJ DEDI. Brezplačno vam je opremimo z magnetkom ali s ščipalko za dekoracijo k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesena dekoracija za rojstni dan – VSE NAJBOLJŠE – več možnosti

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija za rojstni dan z voščilom VSE NAJBOLJŠE. Podarite ga kot magnetek ali kot dekoracijo k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesena dekoracija za rojstni dan s cvetjem – več možnosti + različne starosti

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija za rojstni dan z voščilom VSE NAJBOLJŠE in cvetnim motivom. Podarite ga kot magnetek ali kot dekoracijo k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesena dekoracija za rojstni dan z vinskim motivom + različne starosti

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija za rojstni dan z vinskim motivom za različne starosti. Podarite ga kot magnetek ali kot dekoracijo k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesena dekoracija za SREČO (več možnosti)

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija za SREČO. Brezplačno vam je opremimo z magnetkom ali s ščipalko za dekoracijo k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesena dekoracija/magnetek z ZAHVALO (več možnosti)

2,563,17 (ddv vključen)
Lesene dekoracije z različnimi motivi in zahvalami. Na voljo kot magnetek ali kot dekoracija k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesena štorklja

3,05 (ddv vključen)
Lesena štorklja, ki vam jo brezplačno opremimo z magnetkom, ščipalko ali palčko. Dimenzije: 8,5 x 4,5 cm. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesene sovice (več možnosti)

3,785,00 (ddv vključen)
Lesene sove v različnih barvnih izvedbah. Brezplačno vam jih opremimo z magnetkom ali palčko. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Leseni magnetki za VINOLJUBE (več možnosti)

2,563,17 (ddv vključen)
Leseni magnetki za vinoljube: VINO OBOŽUJEM, 100 % VINOLJUB, VINO V SRČKU. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Najboljši letnik, 60 let – lesena dekoracija

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija za 60. rojstni dan - najboljši letnik. Podarite ga kot magnetek ali kot dekoracijo k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Vse najboljše 30 – lesena dekoracija – več možnosti

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija za 30. rojstni dan v dveh barvnih različicah. Podarite ga kot magnetek ali kot dekoracijo k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Vse najboljše s cvetjem in metulji + različne starosti

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija za rojstni dan s cvetjem in metulji za različne starosti. Podarite ga kot magnetek ali kot dekoracijo k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Vse najboljše v zlatem okviru – 60, 70 in 80 let – lesena dekoracija

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija z voščilom "Vse najboljše" za 60., 70. in 80. rojstni dan. Podarite ga kot magnetek ali kot dekoracijo k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.