Prikaz vseh 5 rezultatov

Išči med izdelki
Ugodno
Zapri

Mošnjiček na leseni tablici / ABRAHAM 50 let

8,54 (ddv vključen)
Mošnjiček na leseni tablici za obdarovanje Abrahamovk in Abrahamovcev. Idealno za dopolniti in podariti ob 50. rojstnem dnevu. Mere izdelka cca. 12,5 x 26 cm. Darilo je oblikovano in narejeno v Sloveniji.

Mošnjiček in spomin na “prvo sveto obhajilo” (več možnosti)

8,54 8,20 (ddv vključen)
Mošnjiček na leseni tablici za obdarovanje ob prvem svetem obhajilu. Idealno za napolniti s cekini in mladenko ali mladeniča razveseliti z možnostjo, da si sam-a izbere glavno darilo. Dekoracija ostane za trajen spomin. Mere izdelka cca. 12,5 x 26 cm. Oblikovano in narejeno v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Mošnjiček in spomin na sveti krst (več možnosti)

8,54 (ddv vključen)
Mošnjiček na leseni tablici za obdarovanje ob svetem krstu. Idealno za napolniti s cekini in mladenko ali mladeniča razveseliti z možnostjo, da si sam-a izbere glavno darilo. Dekoracija ostane za trajen spomin. Mere izdelka cca. 12,5 x 26 cm. Oblikovano in narejeno v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Mošnjiček in spomin na sveto birmo na lesu

8,54 (ddv vključen)
Mošnjiček na leseni tablici za obdarovanje ob sveti birmi. Idealno za napolniti s cekini in razveseliti birmance z možnostjo, da si sami izberejo glavno darilo. Mere izdelka cca. 12,5 x 26 cm. Oblikovano in narejeno v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Prvo sveto obhajilo / mošnjiček na lesu z dizajnom

8,54 (ddv vključen)
Mošnjiček za prvo sveto obhajilo na lesu. Z vsebino mošnjička si obdarovanec lahko kupi darilo po lastni želji. Mere izdelka cca. 12,5 x 26 cm. Izdelek narejen v Sloveniji.