Prikazovanje 1–25 od 26 rezultatov

Išči med izdelki
Zapri

“Kdor želi prepevati, zmeraj najde lepo pesem” – lesen osemkotnik

3,174,64 (ddv vključen)
Lesena ploščica v obliki osemkotnika z napisom "Kdor želi prepevati, zmeraj najde lepo pesem". Brezplačno vam jo opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

“Kdor želi prepevati, zmeraj najde lepo pesem” – lesena tablica

2,933,90 (ddv vključen)
Lesena tablica z napisom "Kdor želi prepevati zmeraj najde lepo pesem". Motivacijska lesena tablica za popestritev ambienta ali kot dodatek k darilu. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

“Za prijatelje je dobro le najboljše” – lesena tablica

2,933,90 (ddv vključen)
Lesena tablica z napisom "Za prijatelje je dobro le najboljše". Lesena tablica za popestritev ambienta ali kot dodatek k darilu. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Glavo pokonci – lesen krog (več možnosti)

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen krogec z napisom "Glavo pokonci". Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom, luknjico ali palčko. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Dogodki, konference – lesene tablice za organizatorje, podjetja

3,784,39 (ddv vključen)
Lesena tablica z besedilom, logotipom po vaši želji. Primerno za dogodke, konference, srečanja. Brez doplačila vam je tablica na voljo s ščipalko ali magnetkom.
Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesen magnetek / dekoracija z lepo mislijo (več možnosti)

2,563,17 (ddv vključen)
Lesene dekoracije z različnimi motivi in lepimi mislimi (Ljubezen & sreča sta sopotnika dva, veliko res lepih je zate želja; Vedi, da nekdo ima te srčno rad; Dan z nasmehom je lepši; Rad te imam). Podarite jo kot magnetek ali kot dekoracijo k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesen magnetek z lepo mislijo (več možnosti)

2,563,17 (ddv vključen)
Lesena dekoracija s krasnim motivom sončnega zahoda na morju in lepimi mislimi (Uživaj življenje, Uresniči sanje, Živi svoje sanje, Naredi si življenje prijetno). Podarite jo kot magnetek ali kot dekoracijo k darilu. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

“Daj vsakemu dnevu priložnost” – okrasna ploščica keramik dekor

8,4013,05 (ddv vključen)
Okrasna ploščica z napisom "Daj vsakemu dnevu priložnost, da postane najlepši dan tvojega življenja" in cvetnim motivom - čudovita notranja dekoracija. Na voljo v leseni škatlici, ki je kot nalašč za darilo. Na leseno škatlico lahko natisnemo motiv in besedilo po vaši izbiri. Poleg lesene škatlice prejmete še leseno stojalce, na katerega postavite ploščico. Na voljo tudi kot stenska dekoracija na masivnem hrastovem lesu s pritrjenim obešalom. Mere ploščice so cca. 10 x 10 cm. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Okrasna ploščica “Daj vsakemu dnevu priložnost” mak – keramik dekor

8,4013,05 (ddv vključen)
Okrasna ploščica z motivom maka in napisom "Daj vsakemu dnevu priložnost, da postane najlepši dan tvojega življenja" - čudovita notranja dekoracija. Na voljo v leseni škatlici, ki je kot nalašč za darilo. Na leseno škatlico lahko natisnemo motiv in besedilo po vaši izbiri. Poleg lesene škatlice prejmete še leseno stojalce, na katerega postavite ploščico. Na voljo tudi kot stenska dekoracija na masivnem hrastovem lesu s pritrjenim obešalom. Mere ploščice so cca. 10 x 10 cm. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Okrasna ploščica z motivacijskim citatom – keramik dekor

8,4013,05 (ddv vključen)
Okrasna ploščica s citatom Marka Twaina "Daj vsakemu dnevu priložnost, da postane najlepši dan tvojega življenja" - čudovita notranja dekoracija. Na voljo v leseni škatlici, ki je kot nalašč za darilo. Na leseno škatlico lahko natisnemo motiv in besedilo po vaši izbiri. Poleg lesene škatlice prejmete še leseno stojalce, na katerega postavite ploščico. Na voljo tudi kot stenska dekoracija na masivnem hrastovem lesu s pritrjenim obešalom. Mere ploščice so cca. 10 x 10 cm. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Okrasna ploščica z motivacijskim napisom – keramik dekor

8,4013,05 (ddv vključen)
Okrasna ploščica z motivom srca in napisom "Srčnost je naša moč" - čudovita notranja dekoracija. Na voljo v leseni škatlici, ki je kot nalašč za darilo. Na leseno škatlico lahko natisnemo motiv in besedilo po vaši izbiri. Poleg lesene škatlice prejmete še leseno stojalce, na katerega postavite ploščico. Na voljo tudi kot stenska dekoracija na masivnem hrastovem lesu s pritrjenim obešalom. Mere ploščice so cca. 10 x 10 cm. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Okrasna ploščica z motivom maka in motivacijskim napisom – keramik dekor

8,4013,05 (ddv vključen)
Okrasna ploščica z napisom "Daj vsakemu dnevu priložnost, da postane najlepši dan tvojega življenja" - čudovita notranja dekoracija. Na voljo v leseni škatlici, ki je kot nalašč za darilo. Na leseno škatlico lahko natisnemo motiv in besedilo po vaši izbiri. Poleg lesene škatlice prejmete še leseno stojalce, na katerega postavite ploščico. Na voljo tudi kot stenska dekoracija na masivnem hrastovem lesu s pritrjenim obešalom. Mere ploščice so cca. 10 x 10 cm. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Masivna lesena tablica: Tako jaz začnem dan

9,5212,69 (ddv vključen)
Lesena masivna tablica z nežnim motivom cvetja in motivacijskim napisom. Popestritev ambienta, ki vas spomni, kaj je v življenju najbolj pomembno. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Misli te zmeraj odpeljejo do kraja, kjer je ostalo SRCE / lesena dekoracija / motivacijska

9,5212,69 (ddv vključen)
Lesena tablica z napisom: Misli te zmeraj odpeljejo do kraja, kjer je ostalo SRCE. Motivacijska lesena tablica za popestritev ambienta. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Včasih zmagaš, včasih naučiš / lesena dekoracija / motivacijska

9,5212,69 (ddv vključen)
Lesena tablica z napisom: Včasih zmagaš, včasih naučiš. Motivacijska lesena tablica za popestritev ambienta. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Motivacijska lesena dekoracija: Ne glej nazaj, ko želiš iti naprej

9,5212,69 (ddv vključen)
Lesena tablica z napisom: Ne glej nazaj, ko želiš iti naprej. Motivacijska lesena tablica za popestritev ambienta. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

V sanjah in ljubezni je vse mogoče / lesena dekoracija / motivacijska

9,5212,69 (ddv vključen)
Lesena tablica z napisom: V sanjah in ljubezni je vse mogoče. Motivacijska lesena tablica za popestritev ambienta. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Najlepše stvari v življenju niso stvari / lesena dekoracija / motivacijska

9,5212,69 (ddv vključen)
Lesena tablica z napisom: Najlepše stvari v življenju niso stvari. Motivacijska lesena tablica za popestritev ambienta. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Ne pozabi: uživaj življenje danes / lesena dekoracija / motivacijska

9,5212,69 (ddv vključen)
Lesena tablica z napisom: Ne pozabi: UŽIVAJ ŽIVLJENJE danes. Motivacijska lesena tablica za popestritev ambienta. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni / lesena dekoracija / motivacijska

9,5212,69 (ddv vključen)
Lesena tablica z nežno grafiko vrtnice in napisom: Svet je poln lepote ko je srce polno ljubezni. Motivacijska lesena tablica za popestritev ambienta. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Če ti življenje ponuja limone, si naredi limonado – lesena tablica

2,933,90 (ddv vključen)
Lesena tablica z napisom "Če ti življenje ponuja limone, si naredi limonado". Motivacijska lesena tablica za popestritev ambienta ali kot dodatek k darilu. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Dan z nasmehom je lepši

2,933,90 (ddv vključen)
Lesena tablica z napisom "Dan z nasmehom je lepši". Motivacijska lesena tablica za popestritev ambienta ali kot dodatek k darilu. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Nasmej se – lesena tablica

2,933,90 (ddv vključen)
Lesena tablica z napisom "Nasmej se". Motivacijska lesena tablica za popestritev ambienta ali kot dodatek k darilu. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Leseno masivno srce z napisom “Življenje je lepo”

5,00 (ddv vključen)
Srček z napisom "Življenje je lepo" izdelan iz masivnega lesa, opremljen z luknjico za lažje obešanje. Velikost cca. 10 x 10 cm. Les je naravni material, zaradi česar so letnice na vsakem izdelku razporejene drugače. Izdelek narejen v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Veseli se tega trenutka, to je trenutek tvojega življenja – masivna tablica

9,5212,69 (ddv vključen)
Lesena tablica z napisom: Veseli se tega trenutka, to je trenutek tvojega življenja. Izdelek narejen v Sloveniji.