Prikaz vseh 8 rezultatov

Išči med izdelki
Vroče
Zapri

“Zame si nekaj posebnega” srce masivni les, darilo z jasnim sporočilom

5,00 (ddv vključen)
Srček z napisom ZAME SI NEKAJ POSEBNEGA izdelan iz masivnega lesa, opremljen z luknjico za lažje obešanje. Velikost cca. 10 x 10 cm. Les je naravni material, zaradi česar so letnice na vsakem izdelku razporejene drugače. Izdelek narejen v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Lesen metuljček “Veliko sreče”

2,44 (ddv vključen)
Metuljček z napisom VELIKO SREČE. Podarite ga ali z njim dekorirajte darilo. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Mere izdelka: 10 x 3,6 cm. Izdelek narejen v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Lesen metuljček “Vse najboljše za 18. rojstni dan”

2,44 (ddv vključen)
Metuljček za 18. rojstni dan. Podarite ga ali z njim dekorirajte darilo. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Mere izdelka: 9,5 cm x 4,5 cm. Izdelek narejen v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Lesen metuljček “Vse najboljše” – 70. rojstni dan

2,44 (ddv vključen)
Metuljček za 70. rojstni dan. Podarite ga ali z njim dekorirajte darilo. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Mere izdelka: 10 cm x 3,6 cm. Izdelek narejen v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Lesen metuljček za 40. rojstni dan

2,44 (ddv vključen)
Metuljček za 40. rojstni dan s stilnim dizajnom. Podarite ga ali z njim dekorirajte darilo. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Mere izdelka: 9,5 cm x 4,5 cm. Izdelek narejen v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

“Ti si moja sreča” lesen srček

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom TI SI MOJA SREČA z rumenim napisom na rdečem ozadju. Dodajte ga k šopku ali priložite v pismo. Lahko ga na vaš poseben način "nastavite" izbrani osebi. Brez doplačila na voljo kot broška s ščipalko, z luknjico, magnetek ali na palčki.
Izdelano v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Lesen srček z napisom “Ti si moja sreča”

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom TI SI MOJA SREČA s harmoničnim dizajnom in s stilizirano klaviaturo ter prevladujočim rdeče rumenim koloritom. Dodajte ga k šopku ali priložite v pismo. Lahko ga na vaš poseben način "nastavite" izbrani osebi. Brez doplačila na voljo kot broška s ščipalko, z luknjico, magnetek ali na palčki.
Izdelano v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Lesen metuljček + vaš napis

3,05 (ddv vključen)
Metuljček z napisom po vaši želji. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Mere izdelka: 10 x 3,6 cm. Izdelek narejen v Sloveniji.