Prikaz vseh 5 rezultatov

Išči med izdelki
Zapri

“Rada te imam” na lesenem masivnem srcu 10 x 10 cm

5,00 (ddv vključen)
Leseno masivno srce z napisom "Rada te imam", opremljen z luknjico za lažje obešanje. Velikost cca. 10 x 10 cm. Les je naravni material, zaradi česar so letnice na vsakem izdelku razporejene drugače. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček “Rad te imam”, “Rada te imam”, “Radi te imamo”

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Rada te imam". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Rada te imam – lesen osemkotnik – magnetek

3,174,64 (ddv vključen)
Lesena ploščica v obliki osemkotnika z napisom "Rada te imam". Brezplačno vam jo opremimo z magnetkom ali luknjicami za lažje obešanje. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Vroče
Zapri

Rada te imam – lesen srček s cvetjem

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Rada te imam" in cvetnim motivom. Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Rdeč lesen srček z napisom “Rada te imam”

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček v rdeči barvi, z napisom "Rada te imam". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.