Prikaz vseh 3 rezultatov

Išči med izdelki
Zapri

Keramik dekor okrasna ploščica za najboljšo mami na svetu

8,4013,05 (ddv vključen)
Okrasna ploščica za najboljšo mami na svetu. Podarite svoji mami čudovito notranjo dekoracijo, ki jo lahko postavi na polico ali obesi na steno. Na voljo v leseni škatlici, ki je kot nalašč za darilo. Na leseno škatlico lahko natisnemo motiv in besedilo po vaši izbiri. Poleg lesene škatlice prejmete še leseno stojalce, na katerega postavite ploščico. Na voljo tudi kot stenska dekoracija na masivnem hrastovem lesu s pritrjenim obešalom. Mere ploščice so cca. 10 x 10 cm. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Zapri

Keramik dekor za NAJ MAMI z metuljčki

8,4013,05 (ddv vključen)
Okrasna ploščica za NAJ MAMI z metuljčki. Podarite svoji mami čudovito notranjo dekoracijo, ki jo lahko postavi na polico ali obesi na steno. Na voljo v leseni škatlici, ki je kot nalašč za darilo. Na leseno škatlico lahko natisnemo motiv in besedilo po vaši izbiri. Poleg lesene škatlice prejmete še leseno stojalce, na katerega postavite ploščico. Na voljo tudi kot stenska dekoracija na masivnem hrastovem lesu s pritrjenim obešalom. Mere ploščice so cca. 10 x 10 cm. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Najboljša mami na svetu & slončka – stojalce iz masivnega lesa

4,64 (ddv vključen)
Masivna lesena tablica z napisom "Najboljša mami na svetu" ob risbi ljubkega velikega in malega slončka. Prisrčno darilce, kot nalašč za na polico vaše mami. Mere izdelka: 10 x 10 cm. Brezplačno vam ga opremimo z naslonom. Izdelek narejen v Sloveniji.