Prikazovanje 1–25 od 63 rezultatov

Išči med izdelki
-7%
Zapri

Lonček “Najboljša babi na svetu”

6,22 5,80 (ddv vključen)
Babica bo zelo vesela lončka z napisom "Najboljša babi na svetu". Napis je vkomponiran v eleganten dizajn s srčki in cvetom vrtnice. Lonček ni le prisrčno, temveč je tudi zelo uporabno darilo, ki ga mnogi uporabljajo vsak dan ob ritualu pitja čaja, kave ali druge priljubljene pijače. Kaj ne, da bi bilo lepo, če bi vsako jutro vaši babici pričarali nasmeh na obraz, ob srkanju njene najljubše pijače iz njenega najljubšega lončka? Oblika lončka in dizajn sta klasična in tako rekoč brezčasna. Besedila so v slovenskem jeziku. Volumen je 11 oz (cca. 325 ml) Lonček lahko perete v pomivalnem stroju (testirano več tisoč krat!).
Vroče
Zapri

Lonček “S teboj je najlepše”

6,22 (ddv vključen)
Lonček z napisom "S teboj je najlepše". Napis je vkomponiran v prisrčen dizajn s sovicami in srčki. Lonček ni le prisrčno, temveč je tudi zelo uporabno darilo, ki ga mnogi uporabljajo vsak dan ob ritualu pitja čaja, kave ali druge priljubljene pijače. Kaj ne, da bi bilo lepo, če bi vsako jutro vaši najljubši osebi pričarali nasmeh na obraz, ob srkanju njene najljubše pijače iz njenega najljubšega lončka? Oblika lončka in dizajn sta klasična in tako rekoč brezčasna. Besedila so v slovenskem jeziku. Volumen je 11 oz (cca. 325 ml) Lonček lahko perete v pomivalnem stroju (testirano več tisoč krat!).
Zapri

Lesena tablica za najboljšo punco / fanta na svetu

2,933,90 (ddv vključen)
Lesena tablica za najboljšo punco oziroma fanta na svetu. Podarite jo samostojno ali z njo okrasite darilo.
Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Naj BABI na svetu – lesen magnetek

3,174,64 (ddv vključen)
Lesena ploščica v obliki osemkotnika z napisom "Naj BABI na svetu". Brezplačno vam jo opremimo z magnetkom, palčko ali luknjicami za lažje obešanje. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Lonček “Babi, imej lep dan”

6,22 (ddv vključen)
Babica bo zelo vesela lončka z napisom "Babi, imej lep dan". Napis je vkomponiran v eleganten dizajn s cvetjem vrtnice. Lonček ni le prisrčno, temveč je tudi zelo uporabno darilo, ki ga mnogi uporabljajo vsak dan ob ritualu pitja čaja, kave ali druge priljubljene pijače. Kaj ne da bi bilo lepo, če bi vsako jutro vaši babici pričarali nasmeh na obraz, ob srkanju njene najljubše pijače iz njenega najljubšega lončka? Oblika lončka in dizajn sta klasična in tako rekoč brezčasna. Besedila so v slovenskem jeziku. Volumen je 11 oz (cca. 325 ml) Lonček lahko perete v pomivalnem stroju (testirano več tisoč krat!).
Zapri

Lonček “Najboljša babi na svetu”

6,22 (ddv vključen)
Babica bo zelo vesela lončka z napisom "Najboljša babi na svetu!". Napis je vkomponiran v eleganten dizajn s cvetjem. Lonček ni le prisrčno, temveč je tudi zelo uporabno darilo, ki ga mnogi uporabljajo vsak dan ob ritualu pitja čaja, kave ali druge priljubljene pijače. Kaj ne da bi bilo lepo, če bi vsako jutro vaši babici pričarali nasmeh na obraz, ob srkanju njene najljubše pijače iz njenega najljubšega lončka? Oblika lončka in dizajn sta klasična in tako rekoč brezčasna. Besedila so v slovenskem jeziku. Volumen je 11 oz (cca. 325 ml) Lonček lahko perete v pomivalnem stroju (testirano več tisoč krat!).
Vroče
Zapri

Lonček “Najboljši dedek na svetu”

6,22 (ddv vključen)
Lonček za najboljšega dedka na svetu. Lonček ni le prisrčno, temveč je tudi zelo uporabno darilo, ki ga mnogi uporabljajo vsak dan ob ritualu pitja čaja, kave ali druge priljubljene pijače. Kaj ne, da bi bilo lepo, če bi vsako jutro vašemu dedku pričarali nasmeh na obraz, ob srkanju njegove najljubše pijače iz njegovega najljubšega lončka? Oblika lončka in dizajn sta klasična in tako rekoč brezčasna. Besedila so v slovenskem jeziku. Volumen je 11 oz (cca. 325 ml) Lonček lahko perete v pomivalnem stroju (testirano več tisoč krat!).
Zapri

Prisrčnica z vašim motivom

14,64 (ddv vključen)
Dekorativna prisrčnica, na katero natisnemo motiv ali napis po vaši želji. Prisrčnica je izdelana iz nerjavečega jekla in ima kapaciteto 9 oz. Dimenzije: 9 x 14 x 2 cm.
Zapri

“Super mami” leseno srce

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Super mami". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček “Moja mami, najboljša mami”

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Moja MAMI najboljša mami". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček “Najboljša mama na svetu” (več možnosti)

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Najboljša mama na svetu". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček “Zate” z roza pentljo

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Zate" in roza pentljo. Idealno kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Lesen srček s cvetnim motivom (več možnosti)

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček s cvetnim motivom. Različne možnosti. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko ali magnetkom ali nalepko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Lesen srček z napisom “NAJBOLJŠA BABI” (več možnosti)

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Najboljša babi". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Razveselite svojo babico. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko ali magnetkom ali nalepko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček z napisom “Moja BABI”

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Moja BABI". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Vroče
Zapri

“Samo zate” na masivni deščici

9,5212,69 (ddv vključen)
Lesena masivna tablica s sliko vrtnice in napisom "Samo zate". Idealno kot dodatek k darilu ali samostojna pozornost. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček za naj MAMI

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Naj mami". Idelano kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Lesen srček za naj sestrico na svetu

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Naj sestrica na svetu". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček za najboljšega brata

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Moj brat, najboljši brat". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček za super babi

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Super babi". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček za super sestro

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Super sestra". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček: “Naj babi”

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Naj babi". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček: “Najboljša babi na svetu”, darilo za babico

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Najboljša BABI na svetu". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček: Super DEDI

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "SUPER DEDI". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesena dekoracija za 40. rojstni dan z zlatotiskom – različne barve

2,56 (ddv vključen)
Lesen krogec za 40. rojstni dan z zlatotiskom. Idealno kot dekoracija, dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom, luknjico ali palčko. Premer krogca je 4,5 cm. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.