Prikaz vseh 3 rezultatov

Išči med izdelki
Ugodno
Zapri

Lesen srček za SEXY ljudi

2,5611,96 (ddv vključen)
Rdeč lesen srček z napisom SEXY. Dodajte ga k šopku ali priložite v pismo. Lahko ga na vaš posaben način "nastavite" izbrani osebi. Kot namig, lahko ta magnetek koga pričaka na hladilniku v kuhinji  ;) Brez doplačila na voljo kot broška s ščipalko, z luknjico, magnetek ali na palčki. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Najboljša prijateljica na svetu lesen srček

2,5611,96 (ddv vključen)
Leseni srček z napisom "Najboljša prijateljica na svetu". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji. Namig: da vaši pravi prijateljici polepšate dan z malo pozornostjo ni potrebno, da je praznik ali njen rojstni dan... Razveselite vašo prijateljico in ji podarite srce!
Zapri

Radi te imamo – lesen dekorativni srček

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "RADI TE IMAMO". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.