Prikaz vseh 6 rezultatov

Išči med izdelki
Zapri

Lesen srček “Hvala, ker si” z rdečo vrtnico

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Hvala ker si" in rdečo vrtnico. Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Okrasna ploščica s šopkom vrtnic – keramik dekor

8,4013,05 (ddv vključen)
Okrasna ploščica z motivom šopka vrtnic - čudovita notranja dekoracija. Na voljo v leseni škatlici, ki je kot nalašč za darilo. Na leseno škatlico lahko natisnemo motiv in besedilo po vaši izbiri. Poleg lesene škatlice prejmete še leseno stojalce, na katerega postavite ploščico. Na voljo tudi kot stenska dekoracija na masivnem hrastovem lesu s pritrjenim obešalom. Mere ploščice so cca. 10 x 10 cm. Izdelek je narejen v Sloveniji.
Vroče
Zapri

“Samo zate” na masivni deščici

9,5212,69 (ddv vključen)
Lesena masivna tablica s sliko vrtnice in napisom "Samo zate". Idealno kot dodatek k darilu ali samostojna pozornost. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček z rdečo vrtnico “Samo zate”

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z motivom rdeče vrtnice in napisom "Samo zate". Idealno kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesen srček z rdečimi vrtnicami

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z motivom rdečih vrtnic. Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni / lesena dekoracija / motivacijska

9,5212,69 (ddv vključen)
Lesena tablica z nežno grafiko vrtnice in napisom: Svet je poln lepote ko je srce polno ljubezni. Motivacijska lesena tablica za popestritev ambienta. Izdelek narejen v Sloveniji.