Prikaz vseh 5 rezultatov

Išči med izdelki
Ugodno
Zapri

Lesen srček za najboljšo ženo

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Ženo No. 1". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Lesena masivna dekoracija za zaljubljene

5,00 (ddv vključen)
Leseno masivno srce z ljubezenskim motivom. Srce ima luknjico za obešanje. Izdelek narejen v Sloveniji.
Zapri

Rad te imam – lesen srček

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Rad te imam". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Rada te imam – lesen srček

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Rada te imam". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.
Zapri

Ti srček dam, ker te rad imam – lesen srček

2,5611,96 (ddv vključen)
Lesen srček z napisom "Ti srček dam, ker te rad imam". Idealno kot majhna pozornost ali kot dodatek k cvetju ali darilu. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Na voljo tudi z luknjico za lažje obešanje. Izdelek je oblikovan in izdelan v Sloveniji.