UGODNO - Kakovostni izdelki z dobro ceno

Ugodno
Zapri

50 let – Abraham okrogla dekoracija

3,0513,79 (ddv vključen)
Forex dekoracija z napisom 50. Na voljo v več velikostih!
Brez doplačila na voljo kot broška s ščipalko, magnetek, na palčki ali kot nalepka.
Izdelek narejen v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Mošnjiček na leseni tablici / ABRAHAM 50 let

8,54 (ddv vključen)
Mošnjiček na leseni tablici za obdarovanje Abrahamovk in Abrahamovcev. Idealno za dopolniti in podariti ob 50. rojstnem dnevu. Mere izdelka cca. 12,5 x 26 cm. Darilo je oblikovano in narejeno v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Notesnik CORK EKO SPIRAL + kem. svinčnik

2,81 (ddv vključen)
Eko notesnik s platnicami iz plute in eko kemičnim svinčnikom, s spiralno vezavo in črtastim papirnim blokom. Velikost: 177 x 140 x 15 mm
Ugodno
Zapri

Odpri srce ali ključ sreče, dekoracija na hrastovem lesu

11,96 (ddv vključen)
Deščice s ključi: Odpri srce z dodanim ključkom na rdeči vrvici ob rdečem srčku (cca. 32 x 13,5 x 2,2 cm) Odpri srce z dodanim ključkom na rdeči vrvici ob srčku iz slikic in napisov (cca. 25 x 12,5 x 2,2 cm) Ključ sreče v zakonu (cca. 12,5 x 25 x 2,2 cm) Ključ do sreče - svoji sreči sam odpiraš vrata (cca. 12,5 x 25 x 2,2 cm) Slovenski hrast! Masivna izvedba! Izdelek je opremljen s kovinskim obešalom. Izdelano v Sloveniji.

USB ključ v škatlici – 16 GB

8,72 (ddv vključen)
USB ključ v škatlici - 16 GB.
Ugodno
Zapri

USB ključ v škatlici – 8 GB

7,14 (ddv vključen)
USB ključ v škatlici - 8 GB.
Ugodno
Zapri

Zapirač za vino COLIBRI v treh barvah

4,86 (ddv vključen)
Vrhunski zapirač za mirna in peneča vina. BARVA zelena, oranžna, transparentna DIMENZIJE 7,5 x 5 x 1,7 cm
Ugodno
Zapri

Zapirač za vino WAF 19-20R, patentirano za peneča in mirna vina

4,92 (ddv vključen)
Vrhunski zapirač za penine in mirna vina s patentirano tehnologijo štirih lamel, ki preprečuje izhajanje ogljikovih bisernic iz penine. Praktičen in ergonomski – omogoča odpiranje in zapiranje steklenice z eno roko. Zapiralci za penine WAF so vrhunski vinski pripomoček izdelan v Evropi. Zapiralce z sistemom Block Waf System 6 ATM že več kot desetletje s pridom uporabljajo tudi slovenski vinarji, sommelierji in gostinci. Ponujajo patentirano in v praksi preverjeno kakovost zapiranja penečih in mirnih vin ter izjemno ugodno ceno. Možno jih je opremiti z barvnimi napisi, logotipi, voščili, priložnostnimi grafikami ter omogočajo dopis imena slavljencev, poročnih parov in podobno.

Lonček s cvetnim motivom

6,22 5,92 (ddv vključen)
Lonček s cvetnim motivom za različne priložnosti. Lonček ni le prisrčno, temveč je tudi zelo uporabno darilo, ki ga mnogi uporabljajo vsak dan ob ritualu pitja čaja, kave ali druge priljubljene pijače. Oblika lončka in dizajn sta klasična in tako rekoč brezčasna. Besedila so v slovenskem jeziku. Volumen je 11 oz (cca. 325 ml) Lonček lahko perete v pomivalnem stroju (testirano več tisoč krat!).
Ugodno
Zapri

Aluminijast odpirač za steklenice z obeskom

0,50 (ddv vključen)
Aluminijast odpirač za steklenice z obeskom. Na voljo v dveh različnih barvah.
Ugodno
Zapri

“Spomin na sveto birmo” stojalce iz masivnega lesa

4,64 (ddv vključen)
Masivna lesena tablica z napisom "Spomin na sveto birmo". Izdelano iz naravnega materiala. Mere izdelka: 10 x 10 cm. Brezplačno vam ga opremimo z naslonom. Izdelek narejen v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

“Veselita se tega trenutka, to je trenutek vajinega življenja” lesena tablica

2,933,90 (ddv vključen)
Lesena tablica z napisom "Veselita se tega trenutka, to je trenutek vajinega življenja". Dekoracija ob poroki, rojstvu otroka... Primeren dekorativni element h glavnemu darilu! Izdelano v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Lesen metuljček “Veliko sreče”

2,44 (ddv vključen)
Metuljček z napisom VELIKO SREČE. Podarite ga ali z njim dekorirajte darilo. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Mere izdelka: 10 x 3,6 cm. Izdelek narejen v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Lesen metuljček “Vse najboljše za 18. rojstni dan”

2,44 (ddv vključen)
Metuljček za 18. rojstni dan. Podarite ga ali z njim dekorirajte darilo. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Mere izdelka: 9,5 cm x 4,5 cm. Izdelek narejen v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Lesen metuljček “Vse najboljše” – 70. rojstni dan

2,44 (ddv vključen)
Metuljček za 70. rojstni dan. Podarite ga ali z njim dekorirajte darilo. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Mere izdelka: 10 cm x 3,6 cm. Izdelek narejen v Sloveniji.

Lesen metuljček z napisom “Vse najboljše”

2,44 (ddv vključen)
Vse najboljše - metuljček. Podarite ga ali z njim dekorirajte darilo. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Mere izdelka: 10 x 3,6 cm. Izdelek narejen v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Lesen metuljček z barvno grafiko

2,44 (ddv vključen)
Metuljček z barvno grafiko. Podarite ga kot majhno pozornost ali z njim dekorirajte darilo. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Mere izdelka: 10 x 3,6 cm. Izdelek narejen v Sloveniji.

Lesen metuljček z motivom sončnic

2,44 1,95 (ddv vključen)
Metuljček z motivom sončnic. Podarite ga kot majhno pozornost ali z njim dekorirajte darilo. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Mere izdelka: 10 x 3,6 cm. Izdelek narejen v Sloveniji.
Ugodno
Zapri

Lesen metuljček za 40. rojstni dan

2,44 (ddv vključen)
Metuljček za 40. rojstni dan s stilnim dizajnom. Podarite ga ali z njim dekorirajte darilo. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Mere izdelka: 9,5 cm x 4,5 cm. Izdelek narejen v Sloveniji.