AKCIJSKI IZDELKI - vsi izdelki po znižanih cenah

-7%
Zapri

Lonček “Najboljša babi na svetu”

6,22 5,80 (ddv vključen)
Babica bo zelo vesela lončka z napisom "Najboljša babi na svetu". Napis je vkomponiran v eleganten dizajn s srčki in cvetom vrtnice. Lonček ni le prisrčno, temveč je tudi zelo uporabno darilo, ki ga mnogi uporabljajo vsak dan ob ritualu pitja čaja, kave ali druge priljubljene pijače. Kaj ne, da bi bilo lepo, če bi vsako jutro vaši babici pričarali nasmeh na obraz, ob srkanju njene najljubše pijače iz njenega najljubšega lončka? Oblika lončka in dizajn sta klasična in tako rekoč brezčasna. Besedila so v slovenskem jeziku. Volumen je 11 oz (cca. 325 ml) Lonček lahko perete v pomivalnem stroju (testirano več tisoč krat!).
-2%
Zapri

Nož za gobarje

9,76 9,55 (ddv vključen)
Nož, ki je primeren za gobarje. Razveselite strastnega gobarja s tem priročnim darilom ali olajšajte gobarjenje sebi.
-6%
Zapri

Set pisal PARKER Im duo – črn

49,90 46,95 (ddv vključen)
-5%
Zapri

Karte TAROK Luxus Piatnik

11,71 11,10 (ddv vključen)
Komplet kart TAROK Luxus Piatnik.
-7%
Zapri

Lonček “Najboljša mami na svetu”

6,22 5,80 (ddv vključen)
Lonček za najboljšo mamo na svetu s prisrčno grafiko. Lonček ni le prisrčno, temveč je tudi zelo uporabno darilo, ki ga mnogi uporabljajo vsak dan ob ritualu pitja čaja, kave ali druge priljubljene pijače. Kaj ne, da bi bilo lepo, če bi vsako jutro vaši mami pričarali nasmeh na obraz, ob srkanju njene najljubše pijače iz njenega najljubšega lončka? Oblika lončka in dizajn sta klasična in tako rekoč brezčasna. Besedila so v slovenskem jeziku. Volumen je 11 oz (cca. 325 ml) Lonček lahko perete v pomivalnem stroju (testirano več tisoč krat!).
-16%
Zapri

Super šef – lesena tablica

2,453,56 (ddv vključen)
Lesena tablica z napisom "Super šef". Motivacijska lesena tablica za popestritev pisarne ali kot dodatek k darilu. Izdelek narejen v Sloveniji.

Lonček s cvetnim motivom

6,22 5,92 (ddv vključen)
Lonček s cvetnim motivom za različne priložnosti. Lonček ni le prisrčno, temveč je tudi zelo uporabno darilo, ki ga mnogi uporabljajo vsak dan ob ritualu pitja čaja, kave ali druge priljubljene pijače. Oblika lončka in dizajn sta klasična in tako rekoč brezčasna. Besedila so v slovenskem jeziku. Volumen je 11 oz (cca. 325 ml) Lonček lahko perete v pomivalnem stroju (testirano več tisoč krat!).
-8%
Zapri

Lonček za boljše jutro

6,22 5,75 (ddv vključen)
Lonček za ljubitelje in ljubiteljice kave. S prisrčnim lončkom polepšajte dan vašemu prijatelju ali prijateljici. Lonček ni le prisrčno, temveč je tudi zelo uporabno darilo, ki ga mnogi uporabljajo vsak dan ob ritualu pitja kave, čaja ali druge priljubljene pijače. Oblika lončka in dizajn sta klasična in tako rekoč brezčasna. Besedila so v slovenskem jeziku. Volumen je 11 oz (cca. 325 ml) Lonček lahko perete v pomivalnem stroju (testirano več tisoč krat!).
-7%
Zapri

Lonček za kofetarce

6,22 5,80 (ddv vključen)
Lonček za ljubitelje in ljubiteljice kave z napisom "Slab dan? Popravi ga s kavo". Lonček ni le prisrčno, temveč je tudi zelo uporabno darilo, ki ga mnogi uporabljajo vsak dan ob ritualu pitja kave, čaja ali druge priljubljene pijače. Oblika lončka in dizajn sta klasična in tako rekoč brezčasna. Besedila so v slovenskem jeziku. Volumen je 11 oz (cca. 325 ml) Lonček lahko perete v pomivalnem stroju (testirano več tisoč krat!).

Lesen metuljček z motivom sončnic

2,44 1,95 (ddv vključen)
Metuljček z motivom sončnic. Podarite ga kot majhno pozornost ali z njim dekorirajte darilo. Brezplačno vam ga opremimo s ščipalko, magnetkom ali palčko. Mere izdelka: 10 x 3,6 cm. Izdelek narejen v Sloveniji.
-8%
Zapri

Ključ do uspeha, dekoracija na hrastovem lesu

9,76 8,95 (ddv vključen)
Deščica z napisom Ključ do uspeha z dodanim ključkom na rdečem traku. Slovenski hrast! Masivna izvedba! Mere izdelka: cca. 13,5 x 8,8 x 2,2 cm. Izdelek je opremljen s kovinskim obešalom. Izdelano v Sloveniji.
-15%
Zapri

Lesena tablica za najboljšo bejbo

2,553,30 (ddv vključen)
Lesena tablica za najboljšo bejbo. Podarite jo samostojno ali z njo okrasite darilo.
Izdelek narejen v Sloveniji.
-9%
Zapri

Leseno masivno srce “Vse najboljše”

5,00 4,55 (ddv vključen)
Leseno masivno srce z napisom "Vse najboljše". Srce ima luknjico za obešanje. Izdelek narejen v Sloveniji.

Mošnjiček in spomin na “prvo sveto obhajilo” (več možnosti)

8,54 8,20 (ddv vključen)
Mošnjiček na leseni tablici za obdarovanje ob prvem svetem obhajilu. Idealno za napolniti s cekini in mladenko ali mladeniča razveseliti z možnostjo, da si sam-a izbere glavno darilo. Dekoracija ostane za trajen spomin. Mere izdelka cca. 12,5 x 26 cm. Oblikovano in narejeno v Sloveniji.
-16%
Zapri

Najboljša BABI na svetu – masivno leseno srce

5,00 4,20 (ddv vključen)
Leseno masivno srce z napisom "Najboljša BABI na svetu". Poklonite pozornost svoji babici. Srce ima luknjico za obešanje. Izdelek narejen v Sloveniji.
-5%
Zapri

ODLIVALNIK 1,2 L

8,24 7,85 (ddv vključen)
Odlivalnik za vina s snemljivim pokrovom.
-14%
Zapri

Pokuševalska sommelierska posodica

35,38 30,30 (ddv vključen)
Pokuševalska sommelierska posodica na verižici. Posodica je izdelana iz jekla.
-30%
Zapri

Posoda za hlajenje PALLADIO BUCKET FB-53

18,85 13,20 (ddv vključen)
Hladilna posoda iz linije Paladio, izdelana iz akrilnega stekla s kapaciteto do dveh steklenic. Na voljo le še razstavne posode iz našega salona s 30 % popustom. DIMENZIJE 28 x 18,5 x 22,5 cm
-2%
Zapri

Predpasnik “Kuham z vinom”

14,55 14,20 (ddv vključen)
Priročni predpasniki za najboljše kuharje. So super darilo za vsako priložnost.
-9%
Zapri

Prisrčnica “RIBIŠKA SREČA”, darilo za ribiča

9,89 8,98 (ddv vključen)
Dekorativna prisrčnica z motivom "Ribiška sreča". Darilo za ljubitelje ribolova. Prisrčnica je izdelana iz nerjavečega jekla in  ima kapaciteto 9 oz. Dimenzije: 9 x 14 x 2 cm.