NAKUPNE INFORMACIJE

Da. Za vsak nakup v naši spletni trgovini vam izstavimo račun, ki ga pošljemo na vaš e-poštni naslov po zaključeni storitvi nakupa. V kolikor želite kopijo računa prejeti tudi po klasični pošti, nas, prosimo, o tem obvestite.

Za vsak vaš enkratni nakup nad 50 € prevzamemo vse stroške povezane z dostavo in pakiranjem. Strošek dostave in pakiranja se prikaže v košarici preden zaključite nakup. Cena se lahko spreminja glede na težo pošiljke in glede na morebitne posebne zahteve (lomljivo blago, ekspresna dostava). V kolikor bo dejanska poštnina večja od zneska, ki vam bo zaračunan v košarici, bo razlika naš strošek in vas ne bo bremenila.

Od 3 ur do 12 delovnih dni. Izdelke z zaloge brez dodatnega tiska, prejeta do 12. ure običajno odpremimo do pošte že isti ali naslednji dan po potrditvi naročila (prejemu plačila). Čas odpreme naročenih izdelkov je odvisen od razpoložljive zaloge ter od morebitnih dodatnih storitev tiska, darilnega pakiranja, sestavljanja darilnih paketov ali podobnega.

Čas za transport pošiljk do naslovnika v Sloveniji je običajno 1 do 2 delovna dneva od odpreme iz našega skladišča. Pred prazniki in ob izrednih dogodkih se lahko ta čas podaljša v skladu s splošnimi pogoji dostavnih služb.  

PLAČILNE INFORMACIJE

Vaš nakup lahko plačate s plačilnimi, kreditnimi ali debetnimi karticami. Plačilo lahko izvedete tudi z vašim PayPal računom. Izberete lahko plačilo kupnine z nakazilom na transakcijski račun pri Banki Intesa Sanpaolo d.d. IBAN številka: SI56 1010 0005 3905 514, pri sklicu vpišite 99.
Odpreme blaga s plačilom po povzetju ne izvajamo.

Vsa plačila s plačilnimi karticami na naši spletni strani procesira profesionalni ponudnik kartičnega poslovanja Stripe, ki tudi izvede celoten postopek verifikacije in obremenitve vaše kartice. Vsi podatki, potrebni za kartično plačilo, se izvedejo izključno s ponudnikom kartičnega poslovanja.

Mi jih NIKOLI ne shranjujemo na našem strežniku. NIKOLI ne bomo od vas po telefonu ali e-pošti zahtevali vašega pin-a ali drugih podatkov s plačilne kartice. Od ponudnika prejmemo le podatek o imetniku kartice in datum ter znesek plačila ter podatek o uspešnosti transakcije.

Da. Za vaša kartična in PayPal plačila prejmemo potrditev plačila v realnem času, kar nam omogoča takojšen pristop k realizaciji vsega potrebnega za odpremo vaše pošiljke. V primeru bančnega nakazila je potrebno nekaj časa za izvedbo medbančnega plačilnega prometa, kar podaljša čas, preden je vaša transakcija vidna v našem bančnem sistemu. Zato se v primeru bančnega nakazila postopek priprave vaše pošiljke prične z zamikom, in sicer šele po prejemu plačila na naš račun oz. ko do nas prispe potrdilo o plačilu.

Z veseljem vam pomagamo pri realizaciji vašega naročila. Na voljo smo vam za informacije o izdelkih, za darilne ideje, informacije o stanju naročila, o času, potrebnem za odpošiljanje, ter o možnostih dotiska in personifikacije posameznih osebnih in promocijskih izdelkov. Nudimo tudi podporo po že izvedenem nakupu.

V kolikor potrebujete pomoč, nas brez odlašanja kontaktirajte po e-pošti podpora@lepa-darila.si ali nas med delovnim časom pokličite na 03 17 66 000.