Ideje za darilo

Srček na šopku

Srček na šopku

Majhen lesen srček z vašim sporočilom bo izkazal dodano vrednost vsakemu darilu. Srček bo na šopku izgledal estetko.

Srček na šopku bo preprosto pritrditi z nameščeno ščipalko. Šopek rož bo obogaten z  majhnim darilcem, ki bo ostal kot lep spominek. Srček pripnite na cvetlični aranžma ali namestite na embalažo darila.

Darilo

Srček je lahko tudi lepo samostojno darilce. Najdete ga v različnih velikostih. Na spletni strani je na voljo v več sto različnih dizajnih. Izdelek je na voljo tudi kot broška s ščipalko ali kot magnetek.

Posvetilo

Ime, besedilo, grafiko, fotografijo lahko dodamo na obstoječe dizajne lesenih srčkov. Lahko oblikujete srček popolnoma prilagojen vašim željam. Pri tem vam bomo z veseljem tudi pomagali. Oddajte naročilo in nas kontaktirajte z vašimi idejami in željami.

Vaše naročilo bo izdelano v najkrajšem možnem času. Odposlali ga bomo s pošiljko Pošte Slovenije.

IDEJA: lesen srček preprosto pripnite na šopek
INFO: izbirate lahko med več kot 100 različnimi dizajni srčka
NAMIG: srček izdelamo tudi z imenom ali besedilom po vaši želji, lahko mu dodamo tudi fotografijo ali vašo grafiko
UPORABNOST: lesen srček za rojstni dan, za dan žena, za valentinovo, za obletnice, za abrahama, za poroke, za zaključke, za slavja, obletnice in še in še
POROKE in SLAVJA: za vaše goste lahko izdelamo srčke, ki so uporabni kot naprsniki. Za ta namen jih spremenimo v broško s ščipalko. Dopišemo vaše besede ali oblikujemo v skladu z vašimi vabili.
KOLIČINSKI POPUSTI:  Srčke z vašim besedilom vam brez doplačila izdelamo tudi po en kos. Vsekakor pa vam pri večjih količinah ponudimo izjemno ugodno ceno. Povpraševanja brez odlašanja pošljite na info@lepa-darila.si
Oglejte si tudi ponudbo lesenih masivnih src, ki jih prav tako lahko potiskamo po vaših željah:
Široka izbira srčkov različnih dizajnov in tematskih namembnosti je na ogled v spletni trgovini na tej povezavi: