Ideje za darilo

Tisk daril

 

Tisk daril in promocijskih materialov po vaših željah. Od ideje do priprave in izvedbe – vse postopke izvedemo za vas. Vi izberete, mi izdelamo.

Naša tiskarna ponuja široko paleto promo izdelkov, ki jih lahko prilagodimo vašim potrebam.

Ponudba vključuje tisk na:

majice,

skodelice,

kape,

drese,

delovna oblačila,

podloge za miške,

krpice za očala,

podstavke za pod kozarce,

pisala,

lesene izdelke,

vrečke,

rokovnike,

lesene darilne škatle

puzle,

brisače,

srajce in širok spekter drugih izdelkov, naših ali vaših!

Izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov in zagotavljajo dolgotrajno uporabo. Ekipa strokovnjakov za tisk vam zagotavlja hitro in zanesljivo storitev. Če potrebujete pomoč pri oblikovanju vaših izdelkov ali pri izbiri pravega materiala, se lahko obrnete na nas. Naše cene so konkurenčne in prilagojene vašim potrebam.

Za vse nasvete in podporo smo vam z veseljem na voljo na tisk@lepa-darila.si ali za vse neobvezujoče nasvete brez odlašanja pokličite 070 309 000.

Tisk daril tako za vas postane le še prijetno opravilo, ki prinaša navdušenje ob ogledu kakovostno natisnjenih in na vaš naslov dostavljenih izdelkov.

Oglejte si IDEJE za potiskana darila na www.lepa-darila.si

Morda pa najdete kakšen zanimiv izdelek za vaše potrebe tiska daril tudi na naši trgovini namenjeni vinoljubom – http://www.vin.si

Za vso podporo in svetovanje vam je z dobrimi idejami in nasveti iz prakse zmeraj na voljo Marko, naš vodja operative in tiska, ki se že veseli vašega klica na 070 309 000.