Ideje za darilo

Vaše želje natisnemo na skoraj vse naše izdelke!

Personifikacija, dodana osebna nota je možna pri skoraj vseh izdelkih iz ponudbe spletne trgovine lepa-darila.si. Naj si gre za dopis imena, voščila, letnice, verza, fotografije, logotipa ali zahtevnega grafičnega dizajna… skoraj vse je mogoče, skoraj vse je izvedljivo.

Da, tiskamo na skoraj vse in to že od 1 KOS naprej. Prav ste prebrali. Večino izdelkov brendiramo tudi pri naročilu enega samega kosa! Dotisk v veliko naprednih digitalnih tehniikah nam omogoča, da grafično prilagodimo in natisnemo željeno na izjemno paleto izdelkov.

UV tisk, sublimacijski tisk, vroči zlatotisk, tampotisk, sitotisk in druge tehnike nam omogočajo, da zadovoljmo pričakovanja zahtevnih naročnikov ter da prevzeta naročila izdobavimo v izjemno kratih časovnih rokih. Ta širok spekter digitalnih tiskarskih rešitev nam omogoča, da od en kos naprej natiskamo vaše osebno ali poslovno sporočilo po izjemno ugodni ceni!

Poglejte celotno ponudbo  https://lepa-darila.si/trgovina in si zamislite vaše brendiranje z imeni in voščili ali pa si predstavljajte vaš idealen promocijski izdelek z dodanim logotipom ali sloganom vaše oglasne kampanjie. Morda za vas izdelamo kakšen produkt z vašim unikatnim dizajnom namenjen nadaljni prodaji? Omejitev skorajda ni. Uporabite domišlijo in nam naložite delo.

Obljubimo, da se bomo po najboljših močeh potrudili v najkrajšem času uresničiti vaše želje.

Lepa-darila.si
podpora@lepa-darila.si

 

 

Primere brendiranega produkta si oglejte na spodnji povezavi:

Lesen podstavek za pod kozarce z vašim dizajnom